Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

SILVER SYNTHETIC + Support: Fox Paloma

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 27. May 2022
Open from 20:30 to 23:00
Show starts 21:00

Vi er særdeles stolte over at præsentere det fantastiske rockband Silver Synthetic til maj 2022!

——————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 100,00 kr. (inkl. gebyr)
——————————————

Retro-klingende New Orleans garage-psych rockere med det futuristiske navn Silver Synthetic er nyeste skud på stammen hos Jack Whites pladeselskab Third Man Records.

Albummet ”Out of the Darkness” tager os igennem 1960'erne og 70'ernes mest groovy musikstykker, og er inspireret af alt fra Lou Reed/Velvet Underground og Television til Psych of the Birds.

I sommeren 2017 skrev Chris Lyon fra punkbandet Bottomfeeders en række sange, som lå for langt fra bandets udtryk til at de kunne bruges i den sammenhæng. De nye sange var mere afslappende og fyldt med associationer til lyden fra klassiske popharmonier og lunefulde countrynumre. Han tilkaldte derfor trommeslageren og mangeårige musikalske partner Lucas Bogner, samt bassist Pete Campanelli og Kunal Prakash.

Kvartetten krøb ned i øvelokalet og begyndte for alvor at spille musik sammen. Da bandet spillede sin første koncert i slutningen af 2018 ved åbningen af Nolas ManRay Records, var sangene mangedoblet, og medlemmerne af det nydøbte Silver Synthetic var blevet ægte rock & roll-håndværkere. I en verden, der ser ud til at være urokkelig, formår Silver Synthetics selvbetitlede debutalbum at få jorden til at ryste og danse.

Meget sigende forgik bandets første koncert i 2018 i en pladebutik. På en stemningsfuld måde tager det os tilbage til LP'ens første gyldne æra, hvor slutningen af 60'erne sivede ind i de mærkelige 70'ere til lyden af Lou Reed, T-Rex, Britfolk, Verlaine og Lloyd.

+ Support: Fox Paloma

“Som et overnaturligt væsen er denne trio dukket op af ingenting i Danmarks tågefyldte nordlige region. Fox Paloma bringer den originale beatlyd, som havde de aldrig lavet andet, og hvis ikke de kan få dig i stødet, så er der ingen der kan!” — Tim Fauxworth, Fox Paloma Manager 1966

Fox Paloma består af The Sync Siblings Linus og Rasmus Holst. Deres genetiske synkronisering danner tyngdepunktet for bandets dynamiske optræden, og giver publikummet et veldefineret show. Trioen fuldendes af den karismatiske frontmand Jake Gardiner, der med sin karakteristiske vibrato og sine tryllebindende evner på den 12-strengede giver bandet en helt særlig personlighed. Sammen åbner de op for en musikalsk verden, der med garanti vil lokke dig nærmere og give dig lyst til mere.

Vi er særdeles stolte over at præsentere det fantastiske rockband Silver Synthetic til maj 2022!

——————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 100,00 kr. (inkl. gebyr)
...

Ticket name Choose amount
Silver Synthetic 100,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve