Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

JOYCE

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 18. November 2022
Open from 20:30 to 23:00
Show starts 21:00

JOYCE TAGER LÆNGEVENTET ANDET ALBUM ’ELSK MIG’ MED PÅ DANMARKSTOUR I EFTERÅRET 2022 OG GÆSTER STUDENTERHUSET TIL NOVEMBER!

——————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 205,00 kr. (inkl. gebyr)
——————————————

Det anmelderroste og hårdtslående rockband – Joyce – gæster syv byer i efteråret med deres længeventede efterfølger til det succesfulde debutalbum ’Formskifter’. Med Joyce nye album ’Elsk Mig’ forsøger bandet at finde fodfæste i en fjendtlig og forvirrende verden, hvor alting synes i skred, og at finde sig selv og sin identitet i en tid, hvor alt er i opbrud.

Joyce har brugt de seneste par måneder på at færdiggøre deres andet album, der har været i støbeskeen siden 2021, som bliver efterfølgeren til deres anmelderroste og prisbelønnede debutalbum ’Formskifter’. Fredag d. 11. marts kan Joyce løfte sløret for det nye album ’Elsk Mig’, som de tager ud og spiller live til efteråret 2022 i udvalgte byer landet over. Den blanding af en sårbar, men stadigvæk gennemslående lyd, som Joyce er kendt for, er lige så usædvanlig som den er imponerende og er fortsat, hvad man kan forvente af bandets nye album. Joyce-universet kredser ofte omkring afstanden mellem den, man er og den, man ønsker at være samt det, der kan give anledning til dybe personlige konflikter, tvivl og selvhad, hvilket udfoldes i et ekstatisk og omfavnende liveshow.

Joyce udtaler:

”Vi har brugt det sidste år på at færdigøre vores nye plade “Elsk Mig”. Det bliver fantastisk at udgive pladen, men det vi glæder os allermest til er, at spille vores nye sange for jer, og se dem få et liv ude i virkeligheden. For os er det her starten på et nyt kapitel, og det glæder vi os til at dele”

JOYCE TAGER LÆNGEVENTET ANDET ALBUM ’ELSK MIG’ MED PÅ DANMARKSTOUR I EFTERÅRET 2022 OG GÆSTER STUDENTERHUSET TIL NOVEMBER!

——————————————
Døre: 20.30
Koncertstart: 21.00
Entré: 205,00 kr. (inkl. gebyr)

Joyce
-
0
+
205,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve