Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KAFÉ HÆRVERK

Leifson - Release på Kafé Hærverk

http://kafe-haerverk.com
Organizer KAFÉ HÆRVERK
Venue Kafé Hærverk
Kafé Hærverk
Date 1. June 2022
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 20

Velkommen til release og lanseringskonsert på Hærverk onsdag 1. juni 19.00
«Fountain of St. Katarina» er Leifsons første soloalbum og den første utgivelsen fra den nye labelen Manuzio. Albumet presenterer en personlig artist og en glitrende låtskriver med et knippe sterke låter. Musikken kan karakteriseres som mørk, melankolsk poprock med et både elektronisk og akustisk lydbilde. «Fountain of St. Katarina» er produsert av Kenneth Ishak (Beezewax, Heyerdahl, Universet).
Tekstene på albumet er basert på levd liv og blander virkelige mennesker og fiktive historier. Jeg-personen er rotløs og søkende, på jakt etter arbeid, tilfeldig innlosjert og uten penger. Ulike kvinnelige karakterer lover en annen tilværelse, en ny begynnelse, men historiene slutter ofte der de startet, med et nytt brudd og en ny ensomhet.
Leifson ble født i Auckland, New Zealand med en polynesisk mor og en norsk far, og vokste opp i Rykkinn utenfor Oslo. På 1990-tallet var Leifson vokalist, gitarist og låtskriver i bandene Black Press og Bob Hurts, og på 2000-tallet ble han en del av Restore to Past.
Inngang 200,-
Billetter via Tikkio.

Velkommen til release og lanseringskonsert på Hærverk onsdag 1. juni 19.00
«Fountain of St. Katarina» er Leifsons første soloalbum og den første utgivelsen fra den nye labelen Manuzio. Albumet presenterer en personlig artist og en glitrende låtskriver med et knippe...

Ticket name Choose amount
Leifson - Release på Kafé Hærverk 200,00 NOK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve