Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Farveblind

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 11. November 2022
Open from 21:30
Show starts 22:00

Fra Berghain til Bristol, Aalborg til København, Farveblind har de seneste år etableret sig som et af de mest storslåede live-acts på den europæiske musikscene. Deres fængslende energi har hypnotiseret publikum på scener i både Europa og Asien – herunder koncerter på Roskilde Festival, Stereoleto, Eurosonic og Reeperbahn.

Farveblind har ry for at levere intense og energiske liveshows.
Musikken favner et fascinerende spænd mellem storslåede breakbeats og fuzz-bas - til forførende stryger-sektioner og 90'er-inspireret rave.

Den elektroniske trio er g,ade for at kunne annoncere en helt ny udgivelse, 'Rock 'N Rolla', med den københavnske rapper Lucy Love, fra den kommende EP 'All Clubs Are Bastards’ som udkommer til oktober.

Fra Berghain til Bristol, Aalborg til København, Farveblind har de seneste år etableret sig som et af de mest storslåede live-acts på den europæiske musikscene. Deres fængslende energi har hypnotiseret publikum på scener i både Europa og Asien – herunder koncerter på...

Farveblind
-
0
+
150,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve