Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Ekspressen

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 18. November 2023
Open from 20:30 to 23:00
Show starts 21:00

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

* OBS. Dette er en plus one-koncert, og derfor kan du med gyldigt studiekort invitere én ekstra gæst med på din koncertbillet

Som navnet på denne nye tour fra Ekspressen antyder, kan de danseglade fans forvente sig festlige aftener frisk fra fad, hvor musikken og fællesskabet sidder i førersædet. Man kan ikke andet end at komme i godt humør når Ekspressen, bestående af de fire bandmedlemmer og forsangere; Pharfar, Klumben, Pewer og Chapper, går på scenen og byder op til dans. Energien er smittende. Sammen skaber de fire vidt forskellige mænd en særlig usnobbet følelse af fællesskab og frihed, der efterlader publikum med en følelse af lykke og ligeværd – alt sammen at finde lige under hanen.

Ekspressen-fans kan godt begynde at glæde sig til at få leveret helt ny musik senere i år, som der i øjeblikket arbejdes hårdt på i studiet, og på touren kan disse opleves for første gang. Ekspressen har stået på nogle af landets største scener og underholdt hundredetusindvis af mennesker på TV, festivaller og spillesteder over hele landet. Bandet har vundet flere priser og toppet hitlister. I sommeren 2020, blev bandets nummer ”Solhverv” (i Lord Siva’s version) årets helt store sommerhit med over 15.000.000 afspilninger, og i 2021 spillede Ekspressen deres største koncert til dato i Amager Bio.

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

ALLE KAN KØBE BILLET TIL VORES KONCERTER OG BESØGE VORES BAR

* OBS. Dette er en plus one-koncert, og derfor kan du med gyldigt studiekort invitere én ekstra gæst med på din...

Ekspressen
-
0
+
180,00 DKK