Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Silent Disco Club

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 16. February 2024
Open from 21:00
Show starts 21:00

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

Efter at have skabt vanvittige klubnætter, siden de indtog den norske klubscene i 2018 med udsolgte gigs og dansefest på natklubber, studentersteder og festivaler, er Silent Disco Club kommet for at blive. Nu bringer vi det vilde partykoncept til Danmark og besøger Studenterhuset i Aalborg, RUST i København og Studenterhuset i Odense i februar 2024.

På Silent Disco Club kan du forvente en salig blanding af svedige 80'er hits, pop-perler fra det skønne 90'er, hip-hop og R&B, nye og gamle bangers, remixes, mash-ups, hits og andre festlige indslag.

Der vil garanteret være dansestemning og skamløs fællessang, når Silent Disco Club inviterer til fest, og nogle gange kan det næsten blive lidt for skamløst, men kun næsten.

Når dansegulvet koger, og der synges og danses til 3 forskellige sange samtidigt, har ingen tid til at være generte. Det handler bare om at have det forbandet, forbandet sjovt!

Silent Disco Club fungerer sådan, at alle gæster får udleveret deres eget trådløse headset, hvor de kan vælge mellem 3 forskellige kanaler. Farven på lyset fra headsettene angiver, hvilken DJ man lytter til, så du undgår at gøre dig til nar ved at danse til Backstreet Boys, når drømmepigen lytter til Beyoncé.

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

Efter at have skabt vanvittige klubnætter, siden de indtog den norske klubscene i 2018 med udsolgte gigs og dansefest på natklubber, studentersteder og festivaler, er Silent Disco Club kommet for at blive....

Silent Disco Club
75,00 DKK