Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

Rangleklods er en elektronisk troldmand, som bevæger sig i et univers af musikalske dualiteter. Musikken afspejler på én og samme tid fortid og fremtid, mens det fusionerer melankolsk sangskrivning med euforiske produktioner i lydlandskaber, der flydende veksler mellem det organiske og det elektroniske. Det er musik med en pulserende, klubbet lyd, der også finder inspiration i rock, pop, disco og hip hop. De mangefacetterede musikalske inspirationskilder kommer til udtryk i koncertoplevelsen, hvor performancens mange live-elementer står i skærende kontrast til den klassiske laptop-koncert, man så ofte møder på den elektroniske scene.

Rangleklods er den København-baserede sangskriver og producer Esben Nørskov Andersen, der som Rangleklods er både legende og spontan, men insisterer også på en enorm detaljerigdom. Helt intuitivt griber Rangleklods ud efter livets mange erfaringer og forskellige kapitler som inspiration til lyrikken. Det handler ikke kun om livets op- og nedture, det handler også om dagene derimellem, hvor tvivlen får plads sammen med de små hverdagsglæder og sorger. Det er musik, som inviterer til bevægelse og eufori sammen med andre, men også til dansen med de lukkede øjne og armene om sig selv, som en kærlig påmindelse om at lytte til og være i et med sin egen krop og bevidsthed.

Rangleklods

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 22. March 2024
Open from 20:30
Show starts 21:00

DU BEHØVER IKKE AT VÆRE STUDERENDE FOR AT KØBE BILLET

Rangleklods er en elektronisk troldmand, som bevæger sig i et univers af musikalske dualiteter. Musikken afspejler på én og samme tid fortid og fremtid, mens det fusionerer melankolsk sangskrivning med...

Rangleklods
140,00 DKK