Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KAFÉ HÆRVERK AS

Kjetil Mulelid Trio

http://kafe-haerverk.com
Organizer KAFÉ HÆRVERK AS
Venue Kafé Hærverk
Kafé Hærverk
Date 5. October 2023
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 20

Trioen spiller konsert i Oslo med ny bassist og tester nytt og gammelt materialet.

CC: 200.-/100.-(student)

Kjetil Mulelid Trio har siden sin debut i 2017 markert seg som en av Norges fremste pianotrioer med en aktiv konsertvirksomhet i store deler av Europa og Japan, og med to lovpriste oppfølger-album i 2019 og 2022. Albumene har gjort seg svært markert på strømmetjenester og har også blitt hyllet av medier fra hele verden. Jazz Journal ga deres to siste album 5/5 og har uttalt "den mest fengslende musikken vi har hørt på lenge" og The Wire mente musikken var "magisk". Hjemme i Norge fulgte det lovord fra stort sett alle landets ledende medier etter å ha hørt deres siste utgivelse. DN omtalte dem som “Elitedivisjonen i moderne pianotriojazz” og Morgenbladet omtalte det å lytte til musikken som “definisjonen på begrepet kvalitetstid".


De tre medlemmene er uten tvil noen av de mest interessante av norske jazzmusikere. Rune Nergaard på kontrabass og Andreas Winther på trommer, har begge markert seg sterkt med band som Morgonrøde, Bushman's Revenge, Fra det onde og Selma French. Pianist og komponist Kjetil Mulelid er har markert seg i band som Wako og med soloalbumet "Piano". Sammen danner de en klassisk akustisk pianotrio med fokus på Mulelid sine energiske og harmonisk rike komposisjoner, med vakre melodier og komplekse rytmer. Trioen innbefatter følelsen av ro og en utfoldende tekstur og lydverden i deres musikk, men de er hele tiden i et intenst samspill hvor improvisasjon tar musikken videre til et knutepunkt mellom de tre musikernes ulike musikalske erfaringer.

Trioen spiller konsert i Oslo med ny bassist og tester nytt og gammelt materialet.

CC: 200.-/100.-(student)

Kjetil Mulelid Trio har siden sin debut i 2017 markert seg som en av Norges fremste pianotrioer med en aktiv konsertvirksomhet i store deler...

Kjetil Mulelid Trio Student
Kjetil Mulelid Trio
-
0
+
106,00 NOK
Kjetil Mulelid Trio
Kjetil Mulelid Trio
-
0
+
211,00 NOK