Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KAFÉ HÆRVERK AS

Delish

http://kafe-haerverk.com
Organizer KAFÉ HÆRVERK AS
Venue Kafé Hærverk
Kafé Hærverk
Date 30. November 2023
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 20

Delish

Delish er et forholdsvis nytt Oslo/Stockholm-basert band som slapp EPen ‘The Dip’ på tampen av 2022.


Bandets første full-lengder ‘Like a Sieve’ kommer tidlig i 2024 og i forbindelse med singelslipp fra denne plata spiller de sin første konsert med nytt materiale 30. November på Kafé Hærverk. En av svært få konserter i 2023.


Inspirert av filmens visuelle, narrative og atmosfæriske verden, ønsker Delish å skape en assosiativ opplevelse gjennom musikken. De bruker feltopptak og andre uventede lyder- samplet og slengt inn det nære, personlige og usentimentale universet av konkrete og mindre konkrete låter. De utvider de den assosiative ganen og fremkaller gjenkjennelige, men noe uventede landskap.


Bandet består av Natali Abrahamsen Garner(vokal, tekst, efx), Johan Lindvall(synther), Magnus Skavhaug Nergaard(bass, elektronikk), Martin Langlie(trommer, trommemaskin)


“Garners elektroniske omgang med både feltopptak og eksterne lydkilder setter relativt radikale parametre for det ukonvensjonelle og nesten litt utmattende uforutsigbare formspråket til Delish. Likevel, er på sitt vis, “The Dip” en vokal- og tekstbasert bandskive. Og på det utsøkte singelsporet “Talk” viser Delish at de tør å gå dit materialet leder dem - også inn i mer melodiske landskaper, med en merkverdig og mektig drømmepoplåt som resultat. Og spiss for all del ørene for det perfekt plasserte lille uautoriserte sampelet som etterfølger drone-crescendoets klimaks.” - Martin Bjørnersen, Klassekampen 2. Januar 2023

Delish

Delish er et forholdsvis nytt Oslo/Stockholm-basert band som slapp EPen ‘The Dip’ på tampen av 2022.


Bandets første full-lengder ‘Like a Sieve’ kommer tidlig i 2024 og i forbindelse med singelslipp fra denne plata spiller de...

Delish
Delish
264,00 NOK