Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KAFÉ HÆRVERK AS

Krissy Mary

http://kafe-haerverk.com
Organizer KAFÉ HÆRVERK AS
Venue Kafé Hærverk
Kafé Hærverk
Date 14. December 2023
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 20

Spotify: open.spotify.com/artist/0zzMOib03cKeGebo9MsYir?si=FxWBxCcsTDmbGoH41eFNIQ

Facebook: www.facebook.com/Krissymarymusic

Instagram: www.instagram.com/krissymary.music/

Krissy Mary fikk strålende anmeldelser for sitt debutalbum Feme Sole i 2022 og ble nylig kåret til Årets Nykommer av Norsk Americana Forum for utgivelsen.

Musikkmagasinet (Klassekampen) kåret albumet til månedens album og Dagsavisen nevnte Feme Sole på listen over årets album. Musikkredaktøren i NRK P13 – Kristin Winsents – tok skrittet fullt ut og kåret det til årets utgivelse.Hun er nå aktuell med sitt andre album, Virago, som slippes 1.desember på Sheep Chase Records.Det er stemmen som er rammeverket for musikken til Krissy Mary. Låtene vekter mot drømmende og mørk, britisk folkmusikk. Tekstuniverset forankrer seg i myter, drømmer og eksistensielle utfordringer. Instrumenteringen tar utgangspunkt i gitar, men med fremtredende bidrag av tverrfløyte, koringer og nøkkelharpe.

Krissy Mary har jobbet med vokal som kunstuttrykk i flere år, både gjennom sin kunstutdannelse og med band som The Secret Sound Of Dreamwalkers, the Harvey Steel show og Torgeir Waldemar.

I 2022 debuterte hun med korperformancen Cantus Map på Høstutstillingen, der hun hadde med utøvere som Ane Brun, Linn Frøkedal, Signe Marie Rustad, Malin Pettersen, Stine Andreassen og Live Miranda Solberg.

Nå er hun klar til å erobre deg og dine øreganger med mørk, psykedelisk neo-folk og utenomjordisk vokalkunst.

Krissy Mary
Krissy Mary
264,00 NOK