Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KAFÉ HÆRVERK AS

Kanaan Lørdag

http://kafe-haerverk.com
Organizer KAFÉ HÆRVERK AS
Venue Kafé Hærverk
Kafé Hærverk
Date 6. January 2024
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 20

Three Nights in Space

Etter et travelt 2023 med to plateslipp, en norgesturné og to europaturnéer vender powertrioen Kanaan tilbake til hjemlandet med et helt nytt konsertkonsept! Under navnet “Three Nights In Space” vil Kanaan spille tre kvelder på rad på Kafe Hærverk i Oslo og Stereo i Bergen. Disse tre dagene vil innebære tre helt unike konserter, både med trioen alene og med celebre musikalske gjester, som vil annonseres fortløpende. Det eneste som er sikkert er at hver kveld vil bli en overraskelse. Fra bandet som aldri står stille – dette er et Kanaan du aldri har hørt før!

Det blir salg av nyopptrykkede plater, spesialdesignet merch og tre dager til ende med mystisk musikk, improvisasjon, spontanitet og forrykende god stemning!

Dagspass: 300,- + avg.
Dagspass (student): 220,- + avg.
Tredagerspass: 700,- + avg.
Tredagerspass (student): 500,- + avg.

Om bandet:
Kanaan har spilt 150 konserter i Norge og Europa, og i skrivende stund gitt ut åtte album. Kjent for sine energiske konserter og den musikalske bredden som favner fra fri jazzrock og psykedelia til krautrock og tung stonerrock. De tre allsidige medlemmene er også å se i prosjekter som Juno, Daufødt og Soft City, blant mange andre.
Oslo-bandet har siden 2019 turnert i en rekke land i Europa, spilt på store festivaler som Øyafestivalen, Roadburn og Desertfest Berlin, samt mottatt en Spellemann i kategorien rock for 2021-albumet “Earthbound”.
“Musikken er beinhard, men dynamikken er absolutt til stede også, ungdommelig, frisk og kompromissløs […] Rock for jazzfolk eller jazz for rockere - Kanaan kan definitivt snakke til mange.” - Nettavisen
Ask Vatn Strøm - Gitar
Ingvald André Vassbø - Trommer
Eskild Myrvoll - Bass

Three Nights in Space

Etter et travelt 2023 med to plateslipp, en norgesturné og to europaturnéer vender powertrioen Kanaan tilbake til hjemlandet med et helt nytt konsertkonsept! Under navnet “Three Nights In Space” vil Kanaan spille tre kvelder på rad på...

Kanaan Lørdag
Kanaan
316,00 NOK     
Kanaan Lørdag Student
Kanaan
232,00 NOK     
Kanaan Lørdag Student
Kanaan
232,00 NOK