Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

*Gratis for studerende og unge under 16. Gratis entre gives ved indgangen, så længe der er ledige pladser.

THIS IS AYJO

Aalborg Youth Jazz Orchestra afrunder sæsonen med en storslået finale, der hylder det imponerende musikalske talent, som dette dynamiske bigband besidder. "THIS IS AYJO" er et samlingsprojekt, hvor spritnye kompositioner og velkendte numre fra tidligere projekter forenes i et unikt repertoire, der afspejler ensemblets alsidighed og konstante evne til selvudvikling.

Repertoiret er sammensat af friske kompositioner og udvalgte numre fra sæsonens tidligere projekter, som giver et enestående indblik i AYJO's musikalske rejse. Den brede vifte af lyde, præget af ensemblets tekniske dygtighed og kunstneriske modenhed, skaber en unik oplevelse. Projektet giver også orkesterets musikere får mulighed for at forme deres egen musikalske afslutning. Hver musiker har haft friheden til at vælge et nummer fra tidligere projekter, hvilket tilføjer en personlig og autentisk dimension til præsentationen.
"THIS IS AYJO" er ikke blot en koncert; det er en musikalsk fortælling om et års dedikation, vækst og passion for bigbandmusik.
Om Aalborg Youth Jazz Orchestra:

Aalborg Youth Jazz Orchestra (AYJO) er hele Nordjyllands nystiftede ungdomsbigband, og blev grundlagt i 2021 af Anton Langdahl. Orkesteret har siden da fungeret som et elite-ungdomsbigband og talentudviklingsbase for musikere i Nordjylland. Orkesteret består hovedsageligt af unge musikere fra de forskellige musikuddannelser i Aalborg og omegn, som kan mødes og spille sammen på tværs af forskellige musikmiljøer, alder og køn.

Projektet giver unge musikere en enestående mulighed for at prøve kræfter med bigbandmusik på højt niveau. Med 18 offentlige koncerter om året i 4 projekter, på diverse efterskoler, højskoler, musikskoler og spillesteder er orkesteret eksponeret for et hovedsageligt ungt publikum, som bidrager væsentligt til det nationale musikalske vækstlag.
Orkesteret hører rent organisatorisk under JAZZ9TUS og ledes, administreres og dirigeres af Anton Langdahl, og er forankret i et fast samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium og MGK NORD. De 19 pladser i orkesteret udbydes hvert år gennem ”open call” til unge musikere i alderen 18 – 25 år via. en optagelsesprøve.

Aalborg Youth Jazz Orchestras er udover førnævnte samarbejdspartner støttet af: Statens Kunstfond & Aalborg Kommune.

Aalborg Youth Jazz Orchestra - This Is AYJO

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 6. June 2024
Open from 19:00
Show starts 19:30

*Gratis for studerende og unge under 16. Gratis entre gives ved indgangen, så længe der er ledige pladser.

THIS IS AYJO

Aalborg Youth Jazz Orchestra afrunder sæsonen med en storslået finale, der hylder det imponerende musikalske talent, som dette...

Aalborg Youth Jazz Orchestra - This Is AYJO
50,00 DKK