Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KAFÉ HÆRVERK AS

Lady Friend
Lady Friend ga ut sitt debutalbum "Songs From The Guesthouse" i 2022. Albumet ble hyllet som et av årets beste album av flere musikkjournalister, blant annet i Klassekampen Musikkmagasinet. Flere av låtene fra albumet ble spillelistet på radio, deriblant singelen "Get Down" som lå listet på NRKP13 gjennom høsten 2022 og vinteren 2023.


Nå er Lady Friend i gang med innspilling av sitt andre album, og på Kafé Hærverk vil du få flere smakebiter fra kommende album.


Siden debutalbumet har Lady Friend blitt en kvintett, bestående av låtskriver Anne Mette Hårdnes (Sweetheart, Label) på vokal og piano, Christer Engen (Turbonegro, Bigbang, Euroboys m.fl.) på trommer og kor, Mats Engen (Euroboys m.fl.) på bass, Magnus Jacobsen (Label) på gitar og kor og Fredrik Eilertsen (Captain Walker) på gitar og kor.


Sagt om Lady Friend:


Geir Rakvaag, Dagsavisen (terningkast 5)
"Sangene har sterke melodier, og hun synger dem med stor overbevisning. Det kan hende at både hun og gruppa hennes har hørt på noen tidlige Steely Dan-plater for å komme i den rette stemningen før de spilte inn plata, men det svekker ikke oppfatningen av at Lady Friend kommer som et friskt pust inn i norsk pop denne høsten."


Helge Skog, iTromsø/Feedback (terningkast 5)
"Lekkert spill og fjongt lydbilde skal man ikke kimse av, men det er allikevel låtene som gjør dette albumet til en svært tilfredsstillende lytteopplevelse. Hårdnes har komponert musikk som er uforutsigbar ved første lytt, men fester seg i hjernen ved gjenhør."


Erik Valebrokk (terningkast 6)
"Det skal sies at hun har veldig god hjelp fra en del uunnværlige støttespillere som får dette til å låte som det gjør, men grunnmaterialet, altså de åtte sangene som ligger til grunn for Songs From The Guesthouse, er så gode at Mete (som hun bare kaller seg) kunne fremført dem helt alene på piano og blitt utropt til den nye Carole King av langt flere enn meg, om det var noen rettferdighet i verden"


Øyvind Rønning:
"Nydelig softrock i Euroboys' ånd, med fine harmonier og en hovedstemme som er som skapt for sjangeren!"


Tom Skjeklesæther, Klassekampen:
"Årets beste norske album"
Vestamaran
Vestamaran debuterte med albumet Bungalow Rex i 2021. Albumet som ble utgitt på Apollon Records ble mottatt med stor glede av musikkfans rundt om. Albumet er en eklektisk mikstur av classic rock, vestkyst-pop, folk og progressive vendinger. Eller hvem vet? Det låter i alle fall som rampete kjærlighet og varme i kombinasjon med deilige gitar-harmonier, en fullkommen rytmeseksjon og ikke minst den store helbredende stemmen til vokalist Kjell Arne Kjærgård.
Med minst fire kompetente låtskrivere i bandet, er det er rikt og variert musikalsk uttrykk som evner å skape bilder i hodene til sine lyttere.
Det kommende albumet som er spilt inn i Caliban Studio Storsjøen viser denne kjærligheten til låtskriving i enda større grad. Albumet kommer ut i løpet av 2024 og første singel Silver Foxes fra innspillingene på Østlandet ble sluppet i høst og har fått mye spilletid på NRK-Vestland.
Vestamaran har rykte på seg for å være et forrykende live-band som setter sin stolhet i at publikum skal bli underholdt og helst overrasket!
Bandet har sin base på Askøy utenfor Bergen

Medlemmer:
Kristian Lindseth: Gitar, keyboards, vokal
Jon Bolstad: Trommer
Kjell-Arne Kjærgård: Vokal
Kjartan Ericsson: Gitar, vokal
Endre Aasebø: Bass, gitar, vokal

Ladyfriend + Vestamaran // Kafé Hærverk

http://kafe-haerverk.com
Organizer KAFÉ HÆRVERK AS
Venue Kafé Hærverk
Kafé Hærverk
Date 16. March 2024
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 20

Lady Friend
Lady Friend ga ut sitt debutalbum "Songs From The Guesthouse" i 2022. Albumet ble hyllet som et av årets beste album av flere musikkjournalister, blant annet i Klassekampen Musikkmagasinet. Flere av låtene fra albumet ble spillelistet på radio, deriblant...

Ladyfriend + Vestamaran // Kafé Hærverk
Ladyfriend + Vestamaran
264,00 NOK