Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

*Dette er en plus one-koncert, og derfor kan du med gyldigt studiekort invitere én ekstra gæst med på din koncertbillet.


Uptempo, engagerende og med en intens inderlig nerve, præsenterer Downtown July et forfriskende take på Indie-rock.

Fundamentet for Downtown Julys univers er synergien i bandet og lyrikken, som udforsker eksistensens pendul, der svinger fra overvældende kærlighed til dyb sorg, fra forsøgt fuld kontrol til gennemgribende magtesløshed. Downtown July byder både op til dans og skråleri, men også dybtfølte og eftertænksommemomenter og kalder selv deres musik for "Groove og Græd".

Downtown July har i 2023 udgivet en række singler og fortsætter stimen med “Min baltazar”, som udkommer d.22/3 2024. Derefter kommer fokusset til at være på EP'en “i min krop” som bandet drager på tour med til efteråret 2024. EP'en er navlepillende, indadvendt og sætter lyrisk og udtryksmæssigt fokus på angst. Angst for at være midt i 20’erne, og skulle navigere i forventninger, økonomi, stress, selvbillede, søvnunderskud og tage stilling til hvem og hvad du vil være. Alt sammen med en forskellig grad af musikalsk ulmende aggression. Selvom fortællingerne er introverte, glæder bandet sig til at dele deres egne lærestreger, de ting, der har rundet dem og en moden refleksion sammen med lytteren, som vil komme helt ind under huden på det spirende indie rock/pop band.

EP'en “i min krop” udkommer d. 24/8, på Gemini Festival, som dele af bandet selv har stået i spidsen for de sidste 3 år. d.13/4 i Vor Frue Kirke i Aalborg glæder Downtown July sig både til at kigge fremad og bagud i kirkerummet, som de har stor respekt for både i ånden men også i klangen og musikken. Det vil være særlig koncert, hvor en række af numrene er blevet omskrevet for at få endnu større effekt i den smukke kirke. Forvent det rå og utæmmede du kender fra Downtown Julys univers krydret med ekstra omhyggelig og sans for detaljen.

På deres rejse har Downtown July spillet på store og små scener, om det er en intim koncert på et lille spillested eller for fuld blæs i den rå hal på SPOT festival elsker bandet at dele nuet og musikken med deres publikum.

Koncerten er et samarbejde med Vor Frelsers Kirke og Studenterhuset.

Downtown July i Vor Frelsers Kirke

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Vor Frelsers Kirke
Annebergvej 2, 9000 Aalborg
Date 13. April 2024
Open from 19:30
Show starts 20:00

*Dette er en plus one-koncert, og derfor kan du med gyldigt studiekort invitere én ekstra gæst med på din koncertbillet.


Uptempo, engagerende og med en intens inderlig nerve, præsenterer Downtown July et forfriskende take på Indie-rock.

...

Downtown July
Dette er en plus one-koncert, og derfor kan du med gyldigt studiekort invitere én ekstra gæst med på din koncertbillet.
See more
75,00 DKK