Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KAFÉ HÆRVERK AS

Fredag 26/4 20:00 cc 200,-

Nervevrak er i hovedsak et hjemløst hardcorepunk-band som kan føre tankene til den røffeste delen av 80-tallets amerikanske HC, ispedd en god dose punk og en smule metal fra kontinentene. Nervevrak er muligens det lateste hardcore-bandet i landet og er sjelden å høre utenfor øvingslokalet, så se dette som en gylden mulighet til å se denne degenererte gjengen live. Medlemmer er/har vært medlem av Pikkulf, Lort, Lobotomized, Diskord, Impugner, Surferosa, André Borgen, mm.
PS. Første gang live siden 2019.

www.nervevrak.bandcamp.com

Spraint er et bråkete råkkeband fra Pizdets som består av medlemmer fra Batboner, Izakaya Heartbeat og Transyuggoth. Bandet har 5 kassetter ute, med flere allerede halvveis i fødekanalen.
Med et stort arsenal av låter og et lite knippe potensielle gjestemusikere er det aldri godt å vite hvilken versjon man får av Spraint før en konsert. Eller etter.

www.spraint.bandcamp.com
www.facebook.com/spraintband

Nervevrak + Spraint // Kafé Hærverk

http://kafe-haerverk.com
Organizer KAFÉ HÆRVERK AS
Venue Kafé Hærverk
Kafé Hærverk
Date 26. April 2024
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 20

Fredag 26/4 20:00 cc 200,-

Nervevrak er i hovedsak et hjemløst hardcorepunk-band som kan føre tankene til den røffeste delen av 80-tallets amerikanske HC, ispedd en god dose punk og en smule metal fra kontinentene. Nervevrak er muligens det lateste...

Nervevrak + Spraint // Kafé Hærverk
Nervevrak + Spraint
211,00 NOK