Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TELEROCK AS

Image for Viking Queen live på Telerock
VIKING QUEEN live på Telerock!!!
Viking Queen er et norske Heavy-Hard Rock band med en lidenskap for den klassiske metallrocken. Grunnlagt i 2016, ble Viking Queen raskt anerkjent for sitt unike musikalske uttrykk og har siden etablert seg som en sentral aktør innenfor sjangeren.
Viking Queen startet sin musikalske reise med deltakelse i den tredje sesongen av "Norske Rednecks" i 2017, og deres bidrag ble en umiddelbar suksess. Bandet har en platekontrakt under det norske plateselskapet "Sentralforlaget" og har gitt ut to
kritikerroste album. Etter å ha spilt en del i Norge og sverige, brukte bandet pandemitiden konstruktivt og produserte det kraftfulle albumet "Hail to The King," som ble lansert i 2023.
Viking Queens musikk har nådd langt utenfor Norges grenser, og begge albumene deres har fått ros på verdensomspennende radiostasjoner. Bandet har oppnådd imponerende posisjoner på spesialiserte rockelister i land som Japan, New Zealand, Australia og USA. Viking Queen ser nå frem til å bringe sin energiske liveopptreden til et Norsk, men også globalt publikum.
Den 18 Mai....blir det NOTODDEN!!!

Merchant legal name: TELEROCK AS

VAT: 999049893

Viking Queen live på Telerock

Organizer TELEROCK AS
Venue Telerock bar og event arena
Heddalsvegen 23, Notodden, Norge
Date 18. May 2024
Open from 20:00 to 02:00
Age limit 20

VIKING QUEEN live på Telerock!!!
Viking Queen er et norske Heavy-Hard Rock band med en lidenskap for den klassiske metallrocken. Grunnlagt i 2016, ble Viking Queen raskt anerkjent for sitt unike musikalske uttrykk og har siden etablert seg som en sentral aktør innenfor...

Viking Queen live på Telerock
Viking Queen live på Telerock
-
0
+
210,00 NOK