Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TELEROCK AS

Image for Jærnhänd live på Telerock
Jærnhänd startet i juni 2012 av Bjørn H. Jensen (Bass og lead vokal), Arno Molstad (Gitar og vokal) og Martin Løchsen (Trommer)
Alle tre har spilt i forskjellige band siden 80 tallet, men aldri i samme band. Så fant vi ut, att vi hadde felles interesse i musikken til Motörhead og treffets for en jam. Da fant vi fort ut at her var det noe mere, så vi stjal 15min på Bygderock festivalen 2012 og spilte tre låter med stor suksess, selv om vi bare hadde hatt en jam uka før.
Resten er historie og vi har siden spilt på flere festivaler, John Dee, Odal rockeklubb, div MC klubber, bursdagsfester og en begravelse.
Vi bestemte oss tidlig, for hvilke perioder av Motörheads sin katalog, som var mest interessant for oss å spille. Så derfor spiller vi Motörhead fra perioden 1975 til 1986 for det var det vi vokste opp med og det er det vi kaller rock’n’roll perioden til Motörhead som vi liker best.
Tilbakemeldinger fra konserter:
En kjent norsk rocke musiker, sa følgende om oss etter en av våre konserter.
«Rakk du aldri å høre Motörhead live før Lemmy forlot oss, eller har du hørt dem, men ikke fått nok? Da er Jærnhand den beste sjansen du har til å oppleve Motörhead slik de låt tidlig på 70/80-tallet. Det er ingen andre coverband jeg har hørt som kan skilte med en mer autentisk Motörhead-sound enn denne trioen fra Nittedal utenfor Oslo.»
Fra gjest Gjerdrum Monsters of Rocktober:
Jærnhand fra Nittedal var første band ut, og de spiller høyt og fort i god Motörhead-ånd. Dette er i mine øyne skikkelig tøft, og som en riktig tribute er ting stilriktig gjennomført, med høyt mikrofonstativ og hvite boots. Det ble mange bra låter fra både Motörhead og Hawkwind. Dette falt tydeligvis i god jord, fordi når bandet hadde spilt sitt sett og skulle opplyse om siste sang, ble det ropt fra salen: «ta en låt til!» Det var på nippet at vokalist Bjørn «Lemmy» Jensen virkelig måtte grave i arkivet for å blidgjøre de fremmøtte. Som nittenåring, i 1985 på Jordal Amfi gjorde Motörhead et markant inntrykk, men jeg synes faktisk det låt vel så fett med Jærnhand på Gjerdrum.
Fra gjest på Odal rocke festival:
Da blir det konsert i morgen. En av mine favoritter, Jærnhänd kommer dit. Hvis du bare er litt Motörhead fan, vil jeg anbefale at dere kommer og hører på dem. De gutta rocker big time🤘
facebook.com/Jernhand
instagram.com/jaernhand
xn--jrnhand-mxa.no
CC via tikkio: 200,- (pluss avgift)
I døra: 250,-
Aldersgrense: 20

Merchant legal name: TELEROCK AS

VAT: 999049893

Jærnhänd live på Telerock

Organizer TELEROCK AS
Venue Telerock bar og event arena
Heddalsvegen 23, Notodden, Norge
Date 3. Aug 2024
Open from 18:00 to 02:00
Age limit 20

Jærnhänd startet i juni 2012 av Bjørn H. Jensen (Bass og lead vokal), Arno Molstad (Gitar og vokal) og Martin Løchsen (Trommer)
Alle tre har spilt i forskjellige band siden 80 tallet, men aldri i samme band. Så fant vi ut, att vi hadde felles interesse i musikken til...

Jærnhänd live på Telerock
Jærnhänd live på Telerock!
-
0
+
211,00 NOK