Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Image for URO
Fremadstormende Jeppe Kronback, der går under kunstnernavnet URO, er en ung, selvgjort sangskriver og producer fra de Københavnske forstæder.

De seneste par år har URO formået at bryde igennem med sin ærlige og sjælfulde urbane popmusik, der fortæller hjerteskærende sande historier fra hans fortid, men som også kigger ud mod en lys fremtid. Især de reflekterende og raffinerede tekster, gør URO til noget helt særligt. URO kickstartede sin karriere tilbage i 2020 med EP’en ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, hvor man bl.a. kan finde hitsinglen ”Når Jeg Blir Til Jord”. Sidstnævnte sang blev P3’s Uundgåelige i 2020 og har over 4 millioner streams. Senest har haft stor succes med singlerne ‘Godthåbsvej’ og ’Føles Godt’, der gæstes af Mekdes på vokal.

URO er, med sine reflekterede og raffinerede tekster, klar til at invitere publikum med på en rejse. Han er en historiefortæller, der skaber musik, som sætter uvante vendinger, ørehængende melodier og flow i højsædet.

Med URO's nye album 'Allerhelst Vil Vi elskes' er URO nu klar til at tage på tour i efteråret 2024.

Merchant legal name: AUC'S STUDENTERHUS

VAT: 16736341

URO

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 8. Nov 2024
Open from 20:30
Show starts 21:00

Fremadstormende Jeppe Kronback, der går under kunstnernavnet URO, er en ung, selvgjort sangskriver og producer fra de Københavnske forstæder.

De seneste par år har URO formået at bryde igennem med sin ærlige og sjælfulde urbane popmusik, der fortæller...

URO
-
0
+
180,00 DKK