André Ulveseter - Negativ optimist // Terminalen

Terminalen Byscene
29. December 2018
Doors open at 20:00
Doors closes at 23:00
Event starts at 21:00
http://terminalenbyscene.no
Browse more events from this organizer
Ticket name Choose amount
André Ulveseter - Negativ optimist // Terminalen 225 NOK
-
0
+
Student - André Ulveseter - Negativ optimist // Terminalen 180 NOK
-
0
+

Endelig tilbake i Ålesund!

Kan like gjerne være optimist – det går jo til helvete uansett.

Negativ optimist en fin betegnelse på André Ulveseter som misliker mye, men ofte på en relativt optimistisk måte. Han tenker f.eks. at en fjelltur kommer til å bli helt forferdelig, men på den positive siden så kommer den neppe til å ta livet av han. Den kleine samtalen om at «nå må vi ta den kaffen snart» man har med folk man har et perifert forhold til, som heldigvis er minst et år til man har neste gang. Han syns det er noe herk å bli stoppet i tollen, men er glad han stort sett går i pluss. I dette showet får mange gjennomgå, bl.a. syklister, politikere, allergikere – men kanskje mest av alt han selv.

Negativ optimist er et standupshow med høyt tempo av en rutinert komiker som har over 20 år bak seg på scenen. Én mann, én mikrofon – slik det skal være.

André Ulveseter er nok, til tross for sine 20 år som standupkomiker, mest kjent for sin Facebook-side og sine to bøker «Bilder i kampen mot særskrivingsfeil», som har over 185 000 følgere. De siste tre årene har han reist rundt med foredraget «Ett ord» som omhandler dette temaet, og har gjort over 400 foredrag for skoler, firma og åpne arrangement. www.facebook.com/ettord

Negativ optimist er André Ulveseters andre soloshow som standupkomiker. Det første, «Plenum», ble belønnet med en femmer i Sunnmørsposten med kommentarer som: «Vi bare ler, før vi ler enda mer!», og høstet fine anmeldelser landet rundt. Forestillingen ble spilt i bl.a. Bergen, Oslo, Stavanger, Ålesund, Bodø m.fl.

Dører: 20:00
Show: 21:00
ID: 18

Pris: 225,-
Student: 180,-

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve