Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Image for Elisabeth Andreassen på Onkel Thor // VESTFOSSEN
Vi inviterer til en hyggelig ettermiddag i bakgården på Onkel Thor og denne dagen får vi besøk av Elisabeth "Bettan" Andreassen, Petter Anthon Næss og Tarjei Nysted!

Petter Anthon beskriver konserten på følgende måte:

Vi spiller og leker med hele katalogen, det danses mot vår og vi lar det swinge for kjærligheten og livet. Vi er en trio som har jobbet tett i mange år, og vi håper vår spilleglede og musikalske frihet gir publikum en leken og vakker opplevelse. Tarjei spiller på alle strenger - fiolin, mandolin og nøkkelharpe, samt slår seg løs på perkusjon og trommer, rett og slett en nevenyttig kar! Petter Anthon har jobbet med Elisabeth siden 1991 og har vært fast pianist og kapellmester for henne siden 1995.

Elisabeth "Bettan" Andreassen er en svensk-norsk sanger. Hun hadde også suksess i Sverige før hun vant Eurovision Song Contest med Bobbysocks. Hun er oppvokst med norske foreldre i Göteborgs skjærgård. Som Elisabeth Andreasson var hun først aktiv som pop- og countrysanger i Sverige, der hun solodebuterte i 1981 med albumet Angel Of The Morning, og så i duoen Chips, som ble nummer 8 i Eurovision Song Contest i 1982. Sammen med Hanne Krogh i duoen Bobbysocks representerte hun Norge i Eurovision Song Contest i 1985 og vant med sangen La det swinge, som de fleste av oss kjenner godt til!

Vi åpner dørene kl. 15:00 denne dagen, mens selve konserten starter kl. 16:00 og varer i halvannen time. Billetter til konserten kjøpes via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet.

Vi åpner kjøkkenet vårt kl. 16:00 denne dagen og dersom du ønsker å bestille bord for bespisning underveis i- eller i etterkant av konserten, så kan du gjøre dette via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger.

Senere på kvelden vil det også være livemusikk med trubadur og dersom du har kjøpt billett til konserten med Elisabeth, så gjelder denne selvsagt også for den videre underholdningen.
Links to artist

Merchant legal name: VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

VAT: 991877223

Elisabeth Andreassen på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 13. Jul 2024
Open from 15:00 to 03:00
Show starts 16:00

Vi inviterer til en hyggelig ettermiddag i bakgården på Onkel Thor og denne dagen får vi besøk av Elisabeth "Bettan" Andreassen, Petter Anthon Næss og Tarjei Nysted!

Petter Anthon beskriver konserten på følgende måte:

Vi spiller og leker med...

Ordinær billett
-
0
+
295,00 NOK