Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Aske Skat & His Psychedelic Country Band

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Stalden
Vangvej 16, Thisted, Danmark
Date 4. June 2022
Open from 20:00

Aske Skat & His Psychedelic Country Band

Nyt album! Ny turné! Aske Skat & HPCB er klar med pladen “The Highland” og har i foråret og sommeren, mere end 30 koncerter i hele Både Danmark og Sverige. De to første singler fra pladen er blevet taget rigtig godt imod og bliver spillet flittigt på P6.

Den nye musik er mere levende og bevæger sig mere frit rundt om det grove Aske ligger.. der er ikke trommer med og det skaber et svævende univers. Det er blues, folk og Psychedelic som vi kender det.. men måske alligevel ikke rigtigt har hørt det før..

Det er musik anarkisme, det er meget direkte og så er det mere sikkert end sidst du så det..

På denne turné spiller bandet med et 5 mands band, bestående af 2 western guitars, en elguitar, bas og klaver.. og en masse fyld der imellem.. sav, harmonika osv.

Aske Skat & His Psychedelic Country Band

Nyt album! Ny turné! Aske Skat & HPCB er klar med pladen “The Highland” og har i foråret og sommeren, mere end 30 koncerter i hele Både Danmark og Sverige. De to første singler fra pladen er blevet taget rigtig godt...

Ticket name Choose amount
Billet, voksen 90,00 DKK
-
0
+
Ung-Billet 40,00 DKK
-
0
+
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve