Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

URT og Jazz i Thy præsenterer ny, ung jazz.

Nordlys spiller i den nordiske jazztradition med dens særlige æstetik og tilknytning til nordisk folkemusik og salmer. Trioen med den lidt udsædvanlige besætning trompet/flygelhorn, saxofon/klarinet og bas har i februar 2023 udgivet sit debutalbum.

Musikken er for gruppen en form for kortvarig flugt fra måden, vi til daglig begår os i verden på. Den åbner op for et særligt rum med plads til at stoppe op og se sig omkring. Alligevel er Nordlys ikke lig med virkelighedsflugt. Det handler for bandet om at vælge hvordan vi belyser virkeligheden, og særligt hvad vi af og til glemmer at give plads og lyd til.

Gennem trioens klare lydfortællinger ønsker Nordlys at præsentere publikum for et univers, som omfavner naive og skrøbelige drømme, som ifølge gruppen idag er for få og ensomme.

Trioen giver alle nysgerrige sjæle en koncertoplevelse, som tager udgangspunkt i kompositioner født i Vestjylland, på havne, i kældre, med udsigt og evighed i fokus.

LIne up:
Jon Askjær Jørgensen, trompet/flygelhorn
Harald Hagelskjær, kontrabas
Lasse Damsgaard Andersen, saxofon/klarinet

Links to artist

Nordlys // URT og Jazz i Thy

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue URT
Plantagevej, Thisted, Danmark
Date 8. March 2024
Open from 19:30
Show starts 20:00

URT og Jazz i Thy præsenterer ny, ung jazz.

Nordlys spiller i den nordiske jazztradition med dens særlige æstetik og tilknytning til nordisk folkemusik og salmer. Trioen med den lidt udsædvanlige besætning trompet/flygelhorn, saxofon/klarinet og bas har i...

Billet
80,00 DKK
Ung-billet
40,00 DKK