Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Image for Sauna Senere
Sauna Senere???

Forvent en opløftende sonisk oplevelse, når du støder på Sauna Senere, der stammer fra Aarhus. Deres up-tempo sange emmer af smittende energi og transporterer dig gennem et lydlandskab, der resonerer med barnlig ærlighed. Ved at trække inspiration fra punk, pop, rave-musik og mere skaber Sauna Senere en unik og omskiftelig lydoplevelse. Humoren og det uforudsigelige er en del af oplevelsen, når Sauna Senere tager kontorfælleskabet med på scenen. I forbindelse med Vegas Udvalgte 2024 udtalte politikken i sammenhæng med deres 5 hjerter at “humoren er tilbage i dansk rock. Men er det en god ting? Når det kommer til Sauna Senere og deres idiosynkratiske hævesænkebordsrock, er svaret ja”.

I 2023 har bandet spillet en lang række koncerter og firmaet har blandt andet fremvist deres produkter på SPOT, Grimfest, Smukfest og senest en længere tour i hele landet. Under dette års SPOT festival indtog Sauna Senere Aarhus Bowlinghal og leverede en ikonisk oplevelse, som umuligt kan rekreeres. Og det er netop det, der er med Sauna Senere, man ved ikke med sikkerhed, hvad man får. Den eneste garanti er, at den gakkede trio vil indprente sig på nethinden og skinne klart i hukommelsen.

Merchant legal name: AUC'S STUDENTERHUS

VAT: 16736341

Sauna Senere

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 6. Dec 2024
Open from 20:30
Show starts 21:00

Sauna Senere???

Forvent en opløftende sonisk oplevelse, når du støder på Sauna Senere, der stammer fra Aarhus. Deres up-tempo sange emmer af smittende energi og transporterer dig gennem et lydlandskab, der resonerer med barnlig ærlighed. Ved at trække...

Sauna Senere
-
0
+
75,00 DKK