Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Image for PitSPOT præsenterer: Fox Paloma (DK), Plaiins (DE), Hollow Ship (SE) & Theodor Lucero (NO)
Studenterhuset Aalborg, med Way Up North festival og Organisationen KORMA har indgået et samarbejde om at løfte indsatsen for de lokale Nordjyske talenter på Danmarks største musikbranche festival, SPOT Festival i Aarhus. Dagen før Spot Festival tyvstarter vi musikken i Aalborg. Med PitSPOT vil der komme nøglepersoner fra musikbranchen i Tyskland, England, Sverige og Norge til Aalborg for at starte deres SPOT Festival med 4 Showcase koncerter, torsdag den 2. maj på Studenterhusets lille scene på 1. sal.

FOX PALOMA (DK)
Surfende på en drømmende og poleret 60’er psychpopbølge skyllede Fox Paloma ind på den danske musikscene i 2022 med en omfattende Danmarksturné og SPOT-optræden. Året efter stod Tyskland og Sverige for skud og trioen udforskede desuden det akustiske format i en række eksklusive koncerter. Fox Paloma har gennem deres første leveår været kendetegnet ved en kompromisløs tilgang til sen 60’ernes eurforiske universer. Med beatleshår, chelsea-støvler, 12-strenget guitar, lyse vokalharmonier og live-lyd som en pladespiller, har de vist at de kender pensum og har læst deres lektier. Derfor vil vi 2024 se et band, der er klar til at rykke lærebøgerne fra hinanden, blande genrer og tider sammen og lade deres personligheder skinne igennem i musikken, med en mere frisk og udfordrende lyd.

PLAIINS (DE)
Med deres hurtige hårdpumpede sange og masser af attitude rammer PLAIINS dig som et godstog. Grundlagt af den London-opvoksede sanger Chris henter Hamborg- kvartetten deres inspiration fra den samme frugtbare jord som IDLES, QOTSA og TURNSTILE. Med en energi ud over det sædvanlige og masser af rå power er det et meget passioneret live-act, der kommer til Aalborg.

HOLLOW SHIP (SE)
Göteborgs Hollow Ship stævnede ud med store ambitioner. Musikalsk har de dykket ned i deres sekstitalsinspirerede rødder (tænk tidlig Pink Floyd) uden blot at kopiere dem; i stedet lader de sig inspirere af dem for at skitsere et landkort for fremtiden. Nu, som en af de førende aktører på den svenske psykedeliske rockscene, sejler Hollow Ship med ægte futuristiske musikalske koncepter, der skal transmitteres gennem tid og rum til lytteren på den anden side - et symbol på noget virkelig svært at gribe, uden klare definitioner.

THEODOR LUCERO (NO)
Theodor Lucero er det nye unge norske stjerneskud inden for den norske alternative pop/rock. Med fængende sange og extraordinære guitarspil har han skabt en lyd som bygger videre på legendariske bands som Pink Floyd, The Beatles og Oasis. Han har indtil videre lagt det sydlige Norge ned og nu er turen kommet til Aalborg.

Merchant legal name: AUC'S STUDENTERHUS

VAT: 16736341

PitSPOT præsenterer: Fox Paloma (DK), Plaiins (DE), Hollow Ship (SE) & Theodor Lucero (NO)

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 2. May 2024
Open from 19:30
Show starts 21:00

Studenterhuset Aalborg, med Way Up North festival og Organisationen KORMA har indgået et samarbejde om at løfte indsatsen for de lokale Nordjyske talenter på Danmarks største musikbranche festival, SPOT Festival i Aarhus. Dagen før Spot Festival tyvstarter vi musikken i...

PitSPOT præsenterer: Fox Paloma (DK), Plaiins (DE), Hollow Ship (SE) & Theodor Lucero (NO)
-
0
+
25,00 DKK