Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Image for Jazzbuss og Åge-vors på Onkel Thor // VESTFOSSEN
Hva er vel bedre enn å lade opp til Åge Aleksandersen & Sambandet i bakgården på Onkel Thor? Her har du også en strålende mulighet for å komme deg til Kongsberg Jazzfestival på en enkel og hyggelig måte! Forhåpentligvis blir det skinnende sol og bra vær, hvis ikke så flytter vi eventuelt arrangementet inn.

Vi åpner baren kl. 14:30 denne dagen og fra kl. 15:30 vil det være livemusikk med Kongsberg-baserte Timon Vis. Prisen per person vil være 265,- kroner og inkluderer busstransport til Kongsberg, livemusikk på Onkel Thor og grillpølser i løpet av dagen. Vi gjør oppmerksom på at man selv er nødt til å sørge for retur fra Kongsberg. Man er ikke nødt til å ha billett til konserten med Åge dersom man skal være med bussen, slik at de som eventuelt vil på andre konserter også er hjertelig velkommen.

Restauranten åpner som vanlig kl. 16:00 denne dagen og dersom man ønsker å bestille bord for bespisning, kan man ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Konserten til Åge begynner kl. 21:00 og har blitt flyttet til Kirketorget - noe som betyr at det er lagt ut flere billetter. Lenke til billetter finner du her: kongsbergjazz.no/events/age-aleksandersen-sambandet/

Merchant legal name: VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

VAT: 991877223

Jazzbuss og Åge-vors på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/onkelthor/
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 6. Jul 2024
Open from 14:30 to 03:00
Show starts 15:30
Age limit 18

Hva er vel bedre enn å lade opp til Åge Aleksandersen & Sambandet i bakgården på Onkel Thor? Her har du også en strålende mulighet for å komme deg til Kongsberg Jazzfestival på en enkel og hyggelig måte! Forhåpentligvis blir det skinnende sol og bra vær, hvis ikke så...

Ordinær billett
Billetten inkluderer busstransport til Kongsberg, livemusikk på Onkel Thor og grillpølser.
See more
-
0
+
265,00 NOK