Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Ulabrand på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 28. January 2023
Open from 21:30 to 03:30
Age limit 20

Ulabrand er et norsk visepop- og folkrockband med base i Eiker-bygdene! Bandet har i år sluppet en ny låt med tittelen "Lytt til livet" og er ordentlig i vinden om dagen!

Bandet ble startet i Hokksund i 2008 av Trond Wagelid (bass og akustisk gitar), Terje Wagelid (gitar), Olav Aas (vokal) og Mikael Krømer (fele og mandolin). De tre førstnevnte har også spilt i gruppene Sorgenfri (2000–2002) og Frimand Kvarter (2003–2006), som spilte egenkomponert musikk til tekster av Herman Wildenvey og Olaf Bull. Brødrene Wagelid utgjorde dessuten stammen i poprockbandet Frimand (2007).

I 2008 kom Ulabrands selvtitulerte debutalbum, hvor Trond Wagelid hadde tonesatt ti dikt av Hans Aleksander Hansen. Oppfølgeren Ulabrand II (2009) inneholder tekster av både Hansen og andre. Bandets navn er hentet fra ei fiskeskøyte tilhørende brødrene Wagelids bestefar. Ulabrand spilte inn tredjealbumet Dublin (2011) i Dublin. I 2015 ble Aas erstattet som vokalist av Gorm Smørgrav. Nå er Olav Aas tilbake som vokalist i Ulabrand og dette er den første offisielle konserten etter comebacket!

Dagens besetning består av:
Trond Wagelid: Bass
Terje Wagelid: Gitar
Olav Aas: Vokal
Mikael Krømer: Fele
John Wennberg: Trommer

Vi holder kjøkkenet åpent på vanlig vis denne dagen og dørene åpner for deg som kun skal på konsert kl. 21:30. Konsertstart vil være kl. 23:00. Vi vet med sikkerhet at dette er en populær konsert og det vil derfor være lurt å kjøpe billett på forhånd dersom du vil være sikret plass. Vi selger kun billetter i døra ved tilgjengelighet.

Dersom du skulle ha noen spørsmål eller om du ønsker å booke bord for bespisning tidligere på kvelden, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger her på Facebook.

Links to artist

Ulabrand er et norsk visepop- og folkrockband med base i Eiker-bygdene! Bandet har i år sluppet en ny låt med tittelen "Lytt til livet" og er ordentlig i vinden om dagen!

Bandet ble startet i Hokksund i 2008 av Trond Wagelid (bass og akustisk gitar), Terje...

ORDINÆR BILLETT
-
0
+
245,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve